Ersfjordbotn utviklingslag


Kontakt oss:

Utviklingslaget
v/styret


e-post


Velkommen til årsmøte i Ersfjordbotn utviklingslag mandag 28. februar 2022 kl 19 på Eidtun bygdehus > Viktige saker > Skytebane Kattfjordeidet > Ersfjorddagen 2012

Ersfjorddagen 2012

9. juni braker det løs! Da arrangeres Ersfjorddagen RETT VEST for andre gang i historien.

Det starter kl. 10 med ”Klokka-ti”-løpet og følges opp av aktiviteter for store og små, som kaillkasting, zumba, break dance, hest og lam, salgsboder, klatring, ansiktsmaling og masse mer! Bryggejentene er åpen, og Kaikanten selger mat fra havet. Ersfjorddagen er møteplassen for folk fra kyst og by. Og på kvelden blir det konsert med Nattmål og Stup, og påfølgende bryggefest.

Bryggelotets kulturprogram på Ersfjorddagen 9. juni er klart!
Det gamle tørrfiskloftet (over Bryggejentene) ryddes og gjøres klart til nytt innhold: På Ersfjorddagen 9. juni kl. 11 åpnes "Bryggeloftet" med et unikt kulturpogram. Under tittelen ENDRING, FORVIRRING OG DET GODE LIV får publikum servert poesi, og sang, mote og kunst, opera og vandrende teater, foto og performance. Her finner du Bryggeloftets kulturprogram. Inngang: Kulturpass for kr 100 kan kjøpes på forhånd hos Bryggejentene eller på selve Ersfjordagen ved INFO-bordet.

Kulturpass til Bryggeloftets kulturprogram kan kjøpes på forhånd på Bryggejentene, og på Ersfjorddagen ved infobordet. 100 kr – u.18 gratis.


Oversiktkart:

oversiktskart over Ersfjordbotn


Bussrute til Ersfjordbotn